A GÁZBALLON – MÁR A MÚLT SZÁZAD TALÁLMÁNYA! 2017-ben már ennek a segítségével spórolhatunk... A gépkocsid sok benzint fogyaszt? Mostantól ez NEM PROBLÉMA!

Milyen gyakran hallhattuk ismerőseinktől a jól ismert dumát: “Jó kis gép, beszereznék egy ilyet…De mennyi benzint fal! Mindenem rá megy!”. Én ezt hallom egyfolytában. Ezek szerint, mi nem kocsit, hanem olcsó utazási lehetőséget választunk magunknak. Ez így nincs rendjén, ugye egyetértetek?

Ma megosztok veletek egy ravasz trükköt, melynek segítségével majdnem 2-szer kevesebbet költetek majd a gépkocsitok fogyasztásától függetlenül!

Megesett, hogy az egyik haverom behozta a múhelyembe az új kocsiját. Ugy értem, számára új, amugy kézből vette. Mindenesetre szuper márka, az ég tudja honnan hozták be Pestre. Átnéztem, átszedtem és észrevettem, hogy az üzemanyag csövön valamiféle sárga izé díszelgett, és biztos nem gyárilag lett odatéve.. Megmutattam a srácoknak is, de egyikük sem tudta megmondani, hogy miről is van szó, mi az az alkatrész a csövön.

Kérdem a havertól – képbe van-e, hogy valami értelmetlen cucc van a motorháztetője alatt? Eszébe jutott, hogy az előző tulaj valamiféle üzemanyag-spóroló tárgyat szereltetett be . Mondta, ha nem kell – dobjam ki. Valószínüleg arról lehet szó.

Néhány évvel ezelőtt hallottam arról, hogy Nyugaton vannak speciális műszerek, melyek az üzemanyag fogyasztást csökkentik. De akkoriban ez egy mese volt, és Magyarországon ilyet találni szinte lehetetlenség lett volna. Itt meg tessék, a saját szemeimmel látom ezt a műszert.!

Hazaérve felmentem a netre és megtaláltamaz üzemanyag csökkentő hivatalos gyártójának honlapját és magát a műszert is, melynek a neve “FuelFree”, és kiolvastam az egész infót.

Ezek után elkezdtem kutatgatni a műszer után ls rátaláltam egy tudományos cikkre, ahol is mindent részletesen elmagyaráztak. Kétségeim nem maradtak.

Egyszerűen felszerelitek a műszert a benzinncsőre és ennyi. A benzin, a csökkentő által létrehozott mágneses mezőn halad át. Az üzemanyag molekulái egyenletesen osztódnak el, és az égése így sokkal hatékonyabb. Ezáltal a benzin fogyasztás (vagy gázolaj, ki mit használ) 30-40%-al csökken, és ezáltal fizetni is kevesebbet kell érte sokkal kevesebbet.

Gondolkodás nélkül megrendeltem ezt a műszert a honlapról. Egy próbát megér.

Beszereltem és neki indultam a tesztelésének. Azt rögtön mondom, hogy eddig az autópályán mindig 6 liter körül jártam, a városban (ahol, napi rendszerességgel furikázok) sose ment 8 liter alá, általában 8,5-9 liter a 100 km-re. Kijártam a százast és nem hittem el, amit a kocsim kijelzője mutat - 2,3 liter benzinnel kevesebb fogyott, mint ezelőtt. Emellett megfigyeltem, hogy a motor sokkal csendesebben és egyenletesen kezdett dolgozni.

Elmondtam a srácoknak a műhelyben, le voltak sokkolva. Mindenki rákattant erre a cuccra. Hogy is ne, mikor az üzemanyag árak egyfolytába növekednek!

Mellesleg, a műszert nem csak személygépkocsira találták ki, teherautókra, mikrobuszokra és motorokra is felszerelhető. Lényegtelen, hogy benzines, gázolajos vagy gázos az autó. A kamionsofőröknek, taxisoknak, fuvarozóknak vagy egyszerűen akár kinek, aki egész nap kormány mögött ül és saját zsebből tankol - “FuelFree” üzemanyag-csökkentp – egyszerűen nélkülözhetetlen.

A műszer használata TELJESEN VESZÉLYTELEN és sehogy se hat ki a gépkocsi más alkatrészeinek munkájára.

Külön megjegyezném, hogy a műszer népszerűsége egyre csak kövekszik és velük együtt megjelentek „a szuper-ezermesterek”, akik ugyanezt a cuccot szerelik fel akocsikra, csak 2-3-szoros áron.

NE HAGYJÁTOK BECSAPNI MAGATOKAT A SZÉLHÁMOSOK ÁLTAL!

A műszert egyenesen megrendelhetiteka gyártó honlapjáról (ahogyan én is tettem) és sokkal olcsóbban. Alkatrész boltban nem található. Felszerelni meg bárki megteheti minden külső segítség nálkül. A használati utasítás mindenben pontosan eligazít.

Őrizzétek meg az üzemanyagot és a pénzeteket! Svigyázzatok magatokra az uton!

MEGNYITNI A HONLAPOT

Rólam

Autószerelőként dolgozom, szeretem a modernizációs eljárásokat, de még jobban bírom a végeredményt, magam dolgozok a vassal, szeretek mindig valamin változ…Teljes szöveg

Csoportok

Áll
  • DRIVE2 Cegléd
  • Technikai Elmebeteged Klubja
  • Drifting
A benzin SOKÁIG elegendő!
Ime, ami segít spórolni!
KEVESEBBET költeni üzemanyagra?
Egyszerűen megoldható, ha felszereled ...

Hozzászólások

122
Nagy Dani
14:52

Gyakran olvasom a blogodat. Sok értelmes cuccot írsz meg. Respect, barátom!

Tomi Benkő
11:37

Érdekes, először hallok erről. Ha ez az izé valóban létezik és működik rendelek magamnak is egyet!

Vékás István
12:24

Hát ez kajakra menő. Ez a soronkövetkező lifehack!

Tibi Kovács
15:27

Felnéztema honlapra, ez tényleg komoly, fiúkák. Megrendeltem magamnak is meg az asszonynak is))) Megnézzük, hogy tényleg használ-e.

Balogh Pityu
16:11

Jelentkezz majd és írdd meg, hogy mi a szitu. És gyerünk, osszátok meg a tapasztalataitokat, ki szerelte már fel, milyen eredménnyel. Ne hallgassátok el az infót, másoknak is nagyon kell.

Balázs Iván
18:38

És milyen kocsikhoz használható?А Renault Dusteremre tehetem?

Dénes Banga
15:40

szerintem akármelyik márkára mehet

Kerekes Misi
14:02

Ma tankoltam majd 400 forintért a litert. Az eszem megáll. Néha átmegyek Ukránba, ott legalább olcsóbb, de a soroktól a határon mindig felhúzom magam, úgyhogy tűrök és szenvedek ettől a hülye politikától…

Szigeti Sanya
14:17

Megrendeltem az üzemanyag-csökkentőt egy hete. Eddig hetente 10000 forint körüli összeget költöttem benzinre, a múlt héten ugyan azt a kilométert 7000-ből megúsztam. Ugyhogy az én eredményem – a csökkentő tényleg csökkent!  )

Barika
17:53

Vannak itt nagy fizikusok? Mondjátok már el, vazze, hogy hogy működik ez a cucc?

Simon Bálint
11:23

Ez van a honlapra írva, fordítsátok már le magyarra:
“Az üzemanyag egy erős mágneses mezőn halad át, ahol végbe megy a szénhidrogén lánc osztódása (a szénhidrogén molekula sűrűség, amely az üzemanyag alapjét képezi) egy sokkal kisebb alkotóelemre azok elkövetkezendő aktiválódásával.
A szénhidrogén lánc osztódása eredményeként az üzemanyag egyes molekulái hatékonyabban és jobban égnek. Igy megnövekszik a gépjármű ereje, csökken a tüzelőanyag-keverék fogyasztása, a motor jobban dolgozik.”.

Mikike vagyok
13:05

ERŐ! RENDBEN! És ha egyszerű mágnest kötnék oda ragasztószalaggal, az nem hatna ugyan így?

Barna Fehér
14:19

Magad kösd le ragasztóval inkább

Nagy Gabi
18:39

Opelem van, kb. 5-literes fogyasztással С a csökkentővel - 3,7-re esett a fogyasztás. Királyság, kösz a tippet, haver!

Tóth Timi
16:22

Behajtottam egy szervizbe, kérdeztem tudnak-e felszerelni üzemanyag-csökkentőt. 50000 forintos összeget vágtak be, amiből maga a műszer 35000 + 15000 a szerelési díj. Ez mind amelett, hogy,nem is eredeti, FuelFree”, hanem valami kínai retya. Egy kicsit meghibbantak! Eldöntöttem, hogy 100%, hogy megrendelem a honlapról – ott legalább garantálják az eredetiségét!

Bocán Peti
12:11

Magántaxisként dolgozom, éjszakai műszakban. Egy éjszaka alatt 150-200 km-rt teszek meg. Régebben 3000-4000 ft között tankoltam, ami a keresetem 30%-a. Beállítottam az üzemanyag-csökkentő cuccot és egy 1000-es kevesebbet adok ki a zsebemből. Már meg is kerestem a műszer árát. Kösz a tippet, bro.

Jenci
13:46

A szervizek mindig ki**sznak velünk. Én is a honlapról rendeltem, felszereltem, attól függetlenül, hogy nem igen értek a kocsikhoz. Most teljes tankot nem kető, hanem három hét alatt járok ki!

Bandi
16:15

17,6-ról 14,7-re csökkentettem a fogyasztást. Király cucc

Marslakó
18:59

Milyen kocsid van, ami ennyit eszik?

Bandi
15:03

Skoda Octavia A5

Kis Ernő
15:34

Segítsetek ki% Egy hónappal ezelőtt cseréltem le a benzimpompámat és a kocsi 30 litert kezdett enni a 100-on, a kocsim daewoo assol 1.6.-os motorral. Segít majd a csökkentő?

Евгений Фролов
17:10

A szerviz segít! Ellenőrizd a gyertyákat, drótokat, tekerőket. Ha eredeti benzinpompát szereltél fel, akkor annak nem lenne oka szarakodni. Majd utána felszereled a csökkentőt.

Hozzászólok