A cikk, melyet
16 730 felhasználó olvasott el

Boldog terhesség – valóság avagy hogyan szabadultam meg az aranyeremtől

Lentebb az egyik követőnk történetét publikáljuk, aki a legtöbb mennyiségű like-ot kapta. A cikkben szereplő fotókat és képekek az ingyenesen elérhető forrásokból használtuk fel.

Sziasztok, anyukák! A gyerekeink nőnek, nemsokára újból munkába állunk vagy esetleg újból harcba indulunk?;) Személyesen nem lennék ellene egy újabb szülési szabadságnak, mivel egészségileg remekül érzem magam, az erőm is meg van hozzá és a legfőbb gondom – az aranyerem is megoldódott. Pedig, te jó ég, mennyit is megszenvedtem vele...Belsőleg fogyasztottam, kenegettem, áztattam meg mindenféle gyakorlatot végeztem, körülbelül 20-szor voltam a proktológián és majdhogynem bele is egyeztem a műtétbe! Még szerencse, hogy rettentően félek a vértől és a fájdalomtól, mert különben 100%, hogy fel is vágtak volna!

Nem szeretném, hogy valaki közületek is átélje azt, amit nekem kellett, a pokol összes körét, épp ezért megosztom veletek a történetemet. Kezdeném azzal, hogy anyukám is elszenvedte az aranyeret, a nagymamám úgyszintén, úgyhogy biztos voltam benne, hogy az én terhességemet sem fogja kihagyni. Mit csináltam azellen, hogy megelőzzem ezt a betegséget? És mit is csináltatok ti? Semmit se csináltam, hanem a statisztikai adatokat olvasgattam…))) Kiolvastam, hogy a statisztikai adatok szerint majd minden „terheskénél” a második trimesztertől kezdve megnő a rizikója annak, hogy kialakuljon ez a kellemetlen betegség. Hogy ezzel a betegségtől a terhes nők fele szenved, a betegség gyorsan fejlődik és leggyakrabban a nők már csak a következményeket kezelik, és nem próbálják megelőzni a kialakulását.

Természetesen, én a szerncsétlenebb nők felébe tartoztam . A második trimesztertől kezdve megjelentek a duzzanatok, hasmenés és mindenféle undormánykat kezdtem el enni, kezdve a csipszektől egészen az erős pistával kent kenyérig. Ennek eredményeként egy „csodálatos” reggelen egy szörnyű hasító fájdalmat éreztem a végbélemben és végül a csomó is megjelent. Egy dolog nézegetni a képeket és olvasni erről a fórumokon, és teljesen más – magadon érezni és látni. Szörnyű-szörnyűséges...Futásban felhívtam anyukámat, ő a kúpot ajánlotta. A kúp egy időre megszűntette a fájdalmat, de gy hét múlva minden előlről kezdődött. Rettentően szégyeltem magam a férjem előtt, titkoltam a problémámat. Hülye voltsm, mint mondjak, hiszen a férjem egy remek ember, de ez akkor is csúnya dolog volt…

A következő nőgyógyászati vizsgálatomon ez a probléma már nem csak nekem és anyukámnak volt ismert. Az orvosom beutalt a proktológushoz. Szégyeltem magam és fájdalmas is volt, de hát nagyon jól tudjátok ti is, hogy milyen is ez. Az orvos másféle kúpokat írt ki nekem és valamiféle vénás tablettákat, de, hogy milyeket is, arra már nem emlékszem.

Szedtem a tablettákat és a kúpot is, amíg a méhem tónusba nem állt. A nőgyógyászom abbahagyatta velem a készítmények szedését, a proktológus meg szülés utáni azonnali operációval fenyegetett. A gyógymódokből a gyógyfüves készítmények szedését javasolták, de azt sem mindet, mert a füvek is megárthatnak a kicsinek.

Telt-múlt az idő, a pocakom növekedett és vele együtt a csomó is. Aztán megjelent egy második is, a fájdalom csak nőtt, kerültem a mosdóba járást, amivel még jobban elsúlyosbítottam a már meglévő helyzetem. Minden nagyon rosszul elsülhetett volna, ha nem veszem a saját kezembe az irányítást. Elkezdtem kémlelni az internet-portálokat, rengeteg lányt találtam, akik úgyszintén mind elszenvedték az aranyeres gondokat terhesség közben és szülés után.

Az egyikük, Emilia, Budapestről, mesélt egy spray-ről, amelyik teljes mértékben csakis természetes összetevőkből készült és hatásos az aranyérrel elleni harcban. Ő ezzel gyógyította a csomókat, a második terhessége közben meg megelőzésképpen használta, aminek segítségével megakadályozta az újonnani aranyér kialakulását. Na és most sem panaszkodik, pedig a gyereket kézben is kell hordania, a kicsi pedig már 23 kg-ot nyom. Megígérte, hogy elküldi a linket, de eltűnt...! Vártam rá a fórumon egy hetet, kérdezgettem más fórumosoktól is, de minden hiába volt.

Már majdnem feladtam, és ekkor újra megjelent Emília a láthatáron. Kiderült, hogy a harmadik babáját várja (végre kislányt!), a kivizsgálásokat járta. Rögtön el is küldte nekem a beígért linket a spray-ről és mondta, hogy rendelt magának ő is még egy flakonnal, hogy nyugodtan tudjon aludni, hiszen már egyszer bevállt!

Futásban felmentem a megadott honlapra, ahol is a sprey-rők sokkal több infó van: az «Gemoderm» spray, ürömvirág, kamilla, csalán és sok más jótékony növény kivonatát tartalmazza, teljes mértékben veszélytelen a terhes nők számára és ami a legfontosabb, hogy a pocaklakóra is))).

Szóval, meghagytam a kérelmet, felhívott egy női tanácsadó, aki elmagyarázta, hogy a készítmény teljes egészében veszélytelen. Amúgy azért azt elmondom, hogy engem meggyőzni valamiről nagy kihívás, de a tanácsadó-hölggyel való beszélgetésünk után a gyógyulásvágyam és a honlapban való hitem miatt belevágtam.

Természetesen megrendeltem a sprey-t. Megérkezett a rendelésem, minden minőségi tanúsítvány és egy egész csinos kis flakonka. Elegendő volt 4 hónapra, de többre is beosztható. A gyulladás 1 éjszaka alatt abbamaradt, a csomók egy hét alatt összehúzódtak, a teljes fájdalomérzettől 2,5-3 hét alatt szabadultam meg. Később még egy flakont rendeltem magamnak és egy éven át használtam megelőzésként. Jelenleg már nincs semmi gondom, a férjemmel egy második gyereket tervezünk (csak amiatt, hogy ne törjem meg a szülési szabadságomat, és rögtön letudjuk kettőért). Most az egész terhességemig használni fogom, alatta és utána is. Minek kockáztassak? Én már tudom, hogy mi az, amikor véres a lepedő,az alsónemű, fájdalom és pánik mosdóba menet, félteni a gyereket és önmagamat illetve ismerem az orvosokat is akik 100%-os aranyér elleni szernek csak az operációt vallják.

Ja, tényleg az érzésekről nem is beszéltem ))). A sprey nem zsíros, gyorsan beszívódik. Kellemes illat, takarékosan spriccel. Nincsenek foltok az alsóneműn, könnyen használható. Szóval – csak pozítiv tapasztalat. És az ára sem magas.

Ajánlom mindenkinek, aki már feladta : az egészségügy, végre, elérte azokat a magasságokat, amikor nem szükséges milliókat kidobáni és nem kerül nagy erőfeszítésbe. Minden amit tennem kellett, megrendelni, fizetni pedig csak a postán, amikor is megérkezett a sprey.

Ha valaki már próbálta – írjátok meg, milyen hatása volt – szívesen elbeszélgetek erről a témáról. Ha pedig nem próbáltátok – rendeljétek meg és gyógyuljatok. A gyerekeinknek egészségesen van ránk szükségük. Aranyér nélkül, hogy nyugodt szívvel hordhassuk őket az ölünkben!

Mindenki ölelel, írjatok ide véleményeket és hogy mit gondoltok erről az egészről.

Szeretettel, a Ti Balogh Fruzsitok, Balassagyarmat.

Ma 4785 belépés a weboldalra

utolsó belépés 2 perccel ezelőtt

Követők közötti felmérés

Tisztelt követők! Szeretnénk megkérni titeket, hogy vegyetek részt a felmérésünkben, hogy kiderítsük, ki milyen módszerrel szabadult meg az aranyértől és mit is tanácsolnátok másoknak.

Milyen módszerrel szabadultál meg az aranyértől és mit is tanácsolnál másoknak?

Népi gyógyítás
Kúpok
Gemoderm Spray
Műtét

Névtelen szavazás
Szavazott 3895 ember

Megnézni a felmérés eredményeit

Hozzászólások a cikkhez:

Nyomatékosan kérünk káromkodást és reklámot mellőzni. Köszönjük!

Piroska (18.02.2016, 11:10:39)

Fruzsina, jó estét kívánok, szeretném megkérdezni, hogy megtermékenyülés előtt is használható a spray, csak úgy, minden eshetőségre felkészülve. Köszi.

B.Fruzsi. (16.02.2016, 06:08:59)

Jó estét Önnek is, igen lehet. De ugye, nem egy évvel a megtermékenyülés előtt szeretné használni, igaz?))) Kezdje el használni 2-3 hónappal előtte az elegendő less. Na és amikor már minden besikerült, használja továbbra is, hogy rögződjön az eredmény. Minden rendben lesz.

N.Ernő. (14.02.2016, 20:11:14)

Szia, és megrendelhetem én is magamnak ezt a spray-t vagy ez csak terhes nőknek lett kitalálva?

B.Fruzsi. (11.02.2016, 06:01:49)

Ernő, nem csak lányoknak, de nem is csak terheseknek! Mindenkinek lehet és kell is, anyukám is használta (elfelejtettem leírni). És neki is segített annak ellenére, hogy az ő fájdalmai már nem tizenegynéhány éve megvannak, olykor jobb, olykor rosszabbul érzi magát. Rendeld meg nyugodtan, hiszen a férfiak is szenvednek ettől a nyavalyától. A férjem nem, de tudom, hogy sokan igen. Gyógyulj meg minél hamarabb.

Tóth Hajni (08.02.2016, 06:47:23)

Fruzsi, és mi a helyzet a kifizetéssel? Nem szeretném addig kifizetni, amíg nem látom mi is az, lehet hogy a spray utánzat vagy stb? Volt rá eset, hogy rendeltem egy felsőt a netről, előre fizettem és a végén nem is azt kaptam, amit kértem. Ezért is félek egy kicsit. Van esetleg valami garancia?

B.Fruzsi. (01.02.2016, 17:38:39)

Hajni, itt nem is kell előre fizetni. Ők nem vesznek el előre pénzt akkor sem, ha te saját magad adod!))) Amikor megérkezik a csomag a postára vagy futárral alaposan megnézed a rendelésed, és akkor fizeted ki. A honlapon minden le van írva, de ha valami még érdekel megtudakolhatod majd a tanácsadótl, aki visszahív, mindenben segítenek.

Sámson Orsi (28.01.2016, 23:03:42)

Szia Fruzsi. És te szoptattál, amikor használtad a spray-t? A gyerek nem mondott le a ciciről? És egyáltalán ezt szabad vagy te erről nem tudsz? Érdeklődöm, mert én szoptatok. De viszont tűrni sem bírok tovább a fájdalomnak. 3 hónaposak vagyunk még csak, de ha elindul, akkor ilyen fájdalomérzettel belőlem nem sok haszon lesz otthon.

B.Fruzsi. (17.01.2016, 03:42:19)

Szia. Szoptatós anyukáknak engedélyezett. Tűrni nem kell, ne adj Isten, alapadhat a tejed. Kezdj el már most gyógyulni, mert az én kisfiam már 8 hónaposan elindult. Épp lesz időd rendbe hozni magadat. Nem tudom, milyen stádiumban is vagy, lehetséges hogy félévig kell majd használnod. Sok sikert és türelmet kívánok

Igen, Paula, van.Amikor harmadszorra vásároltam épp egy akciós időszakra estem be, volt pár flakon akciós áron, és sikerült elkapnom belőle egyet. Nézzd meg a honlapukat, gyakran van akcis ajánlatuk. Gyógyulj meg és ne betegeskedj! (30.12.2015, 20:37:22)

Paula Kazincbarcika

Fruzsi, és nem tudod, adnak-e valamilyen kedvezményt több vásárlása esetén? Szeretnék 4 flakont megrendelni, de természetesen valamilyen kedvezményt is szeretnék már ezután a mennyiség után kapni.Az összeg nem is annyira egetrengető, de mégis, jobb lesz a lelkemnek egy kis engedmény . (30.12.2015, 08:53:51)

Igen, Paula, van.Amikor harmadszorra vásároltam épp egy akciós időszakra estem be, volt pár flakon akciós áron, és sikerült elkapnom belőle egyet. Nézzd meg a honlapukat, gyakran van akcis ajánlatuk. Gyógyulj meg és ne betegeskedj!

Hozzászólok

Az Édesanyák klubja ajánlja!

aranyér elleni spray!
szabaduljon meg az aranyértől
otthoni körülmények között

A honlap statisztikája

Mai vendégek: 4785 ember
Jelenleg online: 16 ember
Megrendelték a viasz-spreyt: 748 ember
Ajánljuk az Gemoderm sprey-t Belépni a weboldalra
Report