A hajnyírást NEM LEHET meggyógyítani

Úgy vélem, hogy minden magával törődő lánynál legalább egyszer előfordult egy nagyobb kudarc… Nos, az én esetemben egy ilyen kudarc majdnem a hajam teljes elvesztésével végződött!!!!!!

Már régóta és gyakran festem a hajam, egész pontosan15 éves koromtól (ki nem állom a saját természetes egérszínem).

Korábban szalonban festették, de ott minden alkalommal egy halom pénzbe került, de hogy mi - fogalmam sincs róla!

Az első fotón jól látható a hajam ÁLLAPOTA FESTÉS UTÁN: valamilyen meghatározhatatlan szín, vágott hajvégekkel. S akkor azok nekem SZÉPNEK tűntek!

A szín kimosódott és már a következő héten vörössé vált, kénytelen voltam náluk különböző árnyaló samponokat venni, darabját 12 000 Ft, majd végül úgy három hét múlva újra színteleníteni és befesteni a gyökereket.

Úgy döntöttem, hogy havonta csak a hajamért 23 000 - 25 000 Ft fizetni egyáltalán - nem jöhet szóba. Megegyeztem a barátnőmmel (aki éppen fodrásznak tanul), s ő sokáig nálam otthon festette a hajam. A hatás ugyanaz volt, de legalább megspóroltam a mester munkadíját!

Egészen rövid idő alatt egy egész BOGLYA EGÉSZSÉGES HAJAT növesztettem!

Otthon az anyukám teleduruzsolta a fülem hogy a színtelenítés tönkreteszi a hajszálakat, hogy azok minden alkalommal egyre jobban hasonlítanak egy csepűre nekem mindegy volt.Megvettem a soron következő maszkot vagy lamináltattam, és egy hónapra többé-kevésbé biztosítva volt nekem az egészséges kinézet.

Így mindezen idő alatt fenntartottam a hajtónusát (igaz, fizetésem felét elherdálva, de a kinézet megérte)....ki mondta volna nekem akkor, hogy addig játszom, hogy csaknem kopasz leszek …

Ahogy ez szokás, a legszörnyűbb dolog velem egy randevú előestéjén történt: Úgy döntöttem, hogy teljes harckészültségben leszek, felhívtam a barátnőmet, mondom neki, hogy gyere gyorsan befesteni a hajgyökereimet. A barátnőm nem tud átjönni. Minden rábeszélésem hiábavaló fecsegés.

Rá se ismertem a hajamra, haj helyett a fejemen egyszerűen csak egy csutakoló volt!

Nos, köszönöm, a legfelelősségteljesebb pillanatban hagyott cserben. Aztán belegondoltam, mit veszítek, festék van, fel tudom oldani, kezem van, fel tudom hordani, és úgy döntöttem,hogy én magam festem be..

A BALUL SIKERÜLT festés miatt majdnem KOPASZ lettem!!
Az első mosás és berakás után A HAJAMNAK MÁR A FELE sem volt meg!

Az egész fejem bekentem tiszta szívből, és nem a szokásos 30 perc mellett, hanem 40 perc mellett döntöttem, hogy egész biztosan ne legyen sárga folt.

Szinte mindenem égett!!!! likeha nem festékkel, hanem paprikával kenték be volna a bőrön és a hajam … de a szépség áldozatot kíván, és én tűrtem...

De amikor lemostam: nem ismertem meg a saját hajam: máig nem értem, mit csináltam másképpen, lehet, hogy sok oxidálószert adtam hozzá vagy túl sokáig hagytam fenn, de a fejemen haj helyett egyszerűen egy csutakoló volt!!

Megszárítottam a hajam – rettenetesen száraz, egyszerre sikerül bizonyára a fél fejem kifésülni. S itt jött rám a hisztéria…

Hívom a barátnőm, ő hahotázik, azt mondja, hogy tiszta bolond vagyok, hogy itt már a maszkok biztosan nem segítenek, se az olcsók, se a drágák. Hogy azok csak látható hatást hoznak létre, szilikonnal vonják be a hajszálakat, nos itt van neked a simaság és selymesség.

A szalonban végzett kezelések is teljes tévutat jelentenek – semmiféle beígért belülről jövő hajregenerálódás nem várható, újra csak 3 napig fog látszani.

Egyetlen egy dolgot javasolt nekem - használjam a Hair Megaspray speciális gyógyhatású hajsprayt. Náluk a fodrászatban, ahol ő dolgozik, már mindenki régóta azt használja, mert ez gyakorlatilag az egyetlen szer, ami igazán képes hatni és regenerálni a hajszálakat.

Eredmény a spray FELHORDÁSÁT követő három hét múlva és két hónap elteltével!

A fodrászok ezt már régóta tudják, ezért az összes drága bio-regeneráló és egyenesítő kezeléseiket éppen ennek a szernek az alapján végzik. A kezeléseknek egyszerűen szép elnevezéseket gondolnak ki, és elszedik az ügyfelek pénzét..

A Hair Megaspray folyamatos használata második hetének vége felé helyreállítottam a hajam többé-kevésbé normális állapotát!

ДSőt ennek a spraynek az alapján még festést is végeznek, amiről én sohasem tudtam.

Na, gondolom, barátnőm is, mindezt tudta, és hallgatott! Érthető, nekik nem áll érdekükben az ilyen információt elterjeszteni az egyszerű emberek körében, de kiszedtem belőle mindent, amit a Hair Megaspray kellett, megírta nekem az utasítást, hogyan és mennyit kell felvinni belőle, és én nekiláttam annak, amit a hajboglyám hosszú és fárasztó gyógyításának gondolta

Később elküldte nekem a sprayt alkotó összetevők listáját:
1. Bogáncsolaj (erősíti a hajgyökérzetét és kiküszöböli a korpásódást)
2. Argánolaj (aktivizálja a hajnövekedést, és véd az U sugarak ellen)
3. Е-vitamin (megszünteti a fejbőr gyulladását és viszketését, felel a haj regenerálódásáért)
4. А-vitamin (megakadályozza a haj kihullását, és táplálja a gyökereket)
5. Kókusz. és avokádóolaj (megállítják a haj kihullását)
6. . Kálmosgyökér-, bojtorján-, zsálya- és kocsányos tölgyfalevél-kivonat (javítják a vérkeringést és megszüntetik a gyulladást)
7. Fahéjolaj és chili paprika szerves kivonata (felébresztik az alvó hajhagymákat, és megállítják a hajszálak pigmentvesztését)
8. Kamilla és csalánkivonat /b> ((Nyugtatják a fejbőrt, és javítják a hajhagymák vérkeringését)

Felkészültem arra, hogy otthon fogok ülni эés legalább 3 hétig ki se menni de bármennyire is furcsa, a spray hatása rögtön észrevehetővé vált..

2 felhordás után, hála az égieknek, megszűnt a megperzselődött hajszálak kihullása. Egy hét múlva azt vettem észre, hogy megjelentek a gyökerek, azaz a Hair Megaspray szemlátomást is stimulálta…

Nézze. MI VOLT ELŐTTE, és milyen széppé vált! Egyik hajszál a másik után!!

A Hair Megaspray állandó használatának megkezdését követő második hét vége felé a hajamat többé-kevésbé sikerült visszaállítani a normális állapotába!

Tovább már nem töredeztek, lágyabbá váltak, a fésülködéssel nem volt több probléma, a hajszálak nem kuszálódtak össze és nem hasadoztak. Röviden szólva, nem csupán olaj volt, hanem egyszerűen a nyomorult hajam megmentője.

A barátnőmnél azután kipuhatoltam, hol vásárol, ezt ugyan nem mondta,de később megadta annak a szállítónak a weboldalára mutató linket ahonnan , ő állandóan rendeli. Egyébként a közönséges boltokban igazából nem lehet beszerezni.

P.S. P.S. Később egy népszerű bulvárlapban egy cikkbe botlottam, ahol a legjobb hajápoló szerekről volt szó. Ott egy egész oldalt írtak a Hair Megasprayről! Íme az idézet a folyóiratból:

«A természetes hajápoló szerek között a vezető szerepet a Hair Megaspray, gyógyító spray töltötte és tölti be, ami értékes biológiai összetevőket tartalmaz. Ilyen összetevőket csak a prémium kategóriás hajápoló szerek tartalmaznak.

A Hair Megaspray spray kellemes aromájú, könnyen felvihető, és a hajszálakat nem teszi zsírossá. A haj minőségének javulása észrevehető már néhány alkalmazás után.»

Így hát, akit érdekel, annak elküldöm a linket , honnan a legegyszerűbb megrendelni a Hair Megaspray hajápolót, ráadásul meglehetősen előnyösen. Remélem, hasznos volt önnek a tapasztalatom, és ha igen, ön most tudja, mivel lehet segíteni a haján, és milyen egyszerűen lehet széppé tenni.


Megrendelés most

Hozzászólások:

184 hozzászólások
Alvina Lukács

Íme a hölgyek, ráadásul, micsoda hölgyek! De magyarázzák el, hogy tudtak maguk ilyen szépen kifesteni a hajukat!!! Már körülbelül négy hónapja használom ezt a sprayt, az eredmény elképesztő! Itt szerzem be.

- 16:54 Hozzászólás az like

Noémi Novák

Nekem is szomorú tapasztalatom volt hajdani fiatalságomban. Akkor kedvem támadt ahhoz, hogy szőke legyek, méghozzá a lehető legszőkébb. Persze, hogy annyira világos lett, hogy a hajszálacskáim hullani kezdtek...Igen, igen..Nem kihulltak, hanem HULLANI kezdtek … nem az egész fejemen, hanem helyenként...a fejtetőn és a tarkón 1 cm volt...Sajnos, semmi sem mentett meg akkor a süni frizurától((

- 06:08 Hozzászólás az like

Renáta Kelemen

ÜDVÖZLÖM! SÚGJON NEKEM, UGYANAZ A PROBLÉMÁM.... MEGÉGETTEM A HAJSZÁRÍTÓVAL,ÉS NÉHÁNYSZOR ELSZÍNTELENÍTETTEM. AZ EREDMÉNY ........ HAJAM, ÚGY SZÓLVÁN, NINCS... ! SÚGJA MEG, KÉREM, ... MI SEGÍT?

- 21:53 Hozzászólás az like

Lady_Marmelade

Nos, próbálja meg ezt a sprayt, majd később beszámol nekünk róla.

- 16:17 Hozzászólás az like

Heléna Borbély

Igen, klassz szer, eddig drága marokkóit használtam, de ehhez képest az sehol sincs. A hajam szuperengedelmessé vált, ragyog, pedig eddig színtelenítettem és festettem is. Javaslom.


- 09:18 Hozzászólás az like 7

Zseni Soós

Heléna Borbély, egyetért, remekül gyógyítja a hajszálakat! Épp ebben a cikkben olvastam aHair Megasprayről. Nekem a vegyi módszer nem vált be, figyelmeztettek, hogy káros, de én tulajdonképpen kímélőt csináltam egy jó mesternél. Ennek ellenére a hajszálak „úgy álltak, like a szénaboglya".
Egy hónapja használom ezt a sprayt, a hajam csillog! Vagy 5 centit nőtt, egyenes, a műhajat az újtól gyakorlatilag nem lehet megkülönböztetni!

- 09:18 Hozzászólás az like 9

Zdenka Vincze

Így hát, igaz az, hogy a szalonban végzett kezelések tévutak???

- 13:26 Hozzászólás az like

Szalvéta Barna

Igaz, ez már mindenki előtt régóta ismert, csak a pénzt szedik el

- 13:27 Hozzászólás az like

Patrícia Jakab

Megégettem a hajam, méghozzá elég erősen, azok ezután elkezdtek kihullani, és alig lehet fésülni őket, amikor nedvesek, likeegy 4 hónapig nem is festettem és kezeltem őket, lehet-e újra elkezdenem a hajfestést, ha ezt a szert használom? Vagy hogyan fessem őket, ugyanolyan lesz a hatás, avagy rosszabb nem lesz???Segítsen!

- 16:25 Hozzászólás az like

Verbéna Illés

Patrícia Jakab, először gyógyítsa meg őket egészen, és csak utána fesse. Majd mindenképpen folytassa a spray felvitelét, hogy a festés okozta kár minél előbb elmúljon.

- 22:27 Hozzászólás az like

Szalóme Jakab

Lányok, megvettem a Hair Megaspray! A hatása bombasztikus!

- 07:41 Hozzászólás az like

Nóra Tamás

Ó, van egy cikkecske a kedvenc hajsprayemről) Fél évvel ezelőtt javasolta nekem a hajgyógyász a színtelenítés után. A hajszálaim szörnyűek voltak. Azóta állandóan használom, igazán csodaszer!

- 20:12 Hozzászólás az like

Hajna Fekete

Lányok, a megaspray engem egyszerűen megmentett! A hajszálaim a betegség és a tabletták miatt elkezdtek szörnyen hullani, vékonnyá és gyengévé, töredezetté váltak. Gondolta,, amúgy is le kell vágatni.
2 hónap alatt sikerült visszaadnom nekik az egészséges kinézetet! Minden nap használtam, a gyökereket még paprikafőzettel bekentem, hogy nőjön. Az eredménnyel nagyon elégedett vagyok!

- 20:53 Hozzászólás az like 3

Aida Papp

A hajam nem lesz zsíros?? Ez egyébként tényleg le lehet mosni??

- 12:08 Hozzászólás az like

Viktória Szücs

A hajamat úgy fésülöm, hogy a fésűre fújok egy kevés sprayt. Egy pillanat alatt átalakulnak)) Fontos, hogy ne vigyük túlzásba, a haj pedig így egyszerűen szuper))) Azt vettem észre, hogy a regenerálást tulajdonképpen és alapjában népi szerek végzik) a legjobb szerek és minden természetes. A bolti áruk ritkán tartalmaznak valami igazán jót.

- 07:34 Hozzászólás az like

Vanessza Nemes

Aida Papp, a sprayt nem kell lemosni. Tulajdonképpen akár minden nap felviheti!

- 06:39 Hozzászólás az like

Hermina Sándor

Elkezdtem hajszál-egyenesítőt használni, és nagyon elvékonyítottam a hajszálaimat, töredezetté, hasadttá és perzseltté tette. Számos regenerációs módszert próbáltam ki, otthoni laminálást zselatinnal, maszkokat, „co-washingot", megpróbáltam felhagyni a hajsütővassal is. Szinte nem is volt eredmény.
Csak a Hair Megaspray segített! Felvisszük a hajra, és kész. Én ráadásul minden nap használtam! Az eredményt a következő fotókon láthatja.

- 09:55 Hozzászólás az like

Margit Jónás

Végre-valahára növekedésnek indultak, a hajszálak hasadtak, töredeztek, szörnyű, én őket melírozással öltem meg, mindent kipróbáltam, de valójában ez a spray mentette meg őket, Lányok, mindenkinek javaslom, aki már elvesztette a reményt, hogy regenerálja a haját, ez valóban segít.

- 09:27 Hozzászólás az like

Kitti Lukács

Képzeljék, a saját mesteremtől kérdeztem, hogy tud-e erről a szerről, és kiderül, otthoni hajápolásra ő is ezt használja, ő pedig tudja, hiszen ért a hajápoláshoz. Meg kell adni, a haja fantasztikusan szép!

- 16:07 Hozzászólás az like

Agáta Balgog

Mindezt a weboldalról rendelte? Üzletben nem igen lehet megtalálni? S a hajápolási cikkek osztályán?

- 02:45 Hozzászólás az like

Rozália Sipos

Kerestem, de nem találtam. Találtam egy analógot amrával, de abból 50ml körülbelül 12 000 Ft kerül.

- 17:27 Hozzászólás az like

Paula Kiss

A weboldalon rendeltem meg, így gyors és kényelmes. Mindig kerültem a webáruházas oldalakat, most megértettem, hogy kár volt. A hivatalos oldalon kell rendelni)))

- 01:36 Hozzászólás az like


Report