Tuns NU tratat

Cred că fiecare domnișoară care se îngrijește de aspectul ei fizic a suferit măcar o dată un fiasco … Un asemenea fiasco pentru mine era să se lase cu pierderea totală a părului!!!

Îmi vopsesc părul demult, de pe la 15 ani și o fac destul de des, pentru că nu îmi place culoarea mea naturală, lipsită de orice personalitate.

Înainte mă vopseam la salon, dar acolo aveau niște prețuri foarte mari și chiar nu înțelegeam pentru ce plătesc!

În prima poză se vede clar STAREA părului meu DUPĂ VOPSIRI: o culoare incertă, capete despicate. Atunci îmi părea că e FOARTE FRUMOS!

Culoarea se spăla și părul căpăta o nuanță de roșcat după o săptămână. Trebuia să cumpăr de la salon șampoane-nuanțatoare pentru care plăteam câte 200 RON, ca peste trei săptămâni iar să trebuiască să merg la salon ca să îmi vopsesc rădăcinile.

Am decis că nu doresc să cheltui 350-400 RON pe lună doar pentru păr. M-am înțeles cu prietena mea, care făcea cursuri de coafor și ea mă vopsea la domiciliu. Efectul era cam același, dar măcar nu plăteam atâta bănet pentru lucrul coaforului!

În scurt timp am reușit să am UN PĂR LUNG, FRUMOS ȘI SĂNĂTOS!

Mama îmi spunea că decolorarea strică părul, iar cu fiecare vopsire acesta seamănă tot mai mult cu niște câlți - dar nu mă interesa acest lucru. Îmi cumpăram o mască, îmi făceam o laminare și pentru o lună aveam un păr cu un aspect cât de cât sănătos.

Astfel aveam eu grijă de părul meu în tot acest timp (cheltuiam o jumătate de salariu, dar ce mai conta).... Dacă mi-ar fi spus atunci cineva că am toate șansele să devin cheală…

Catastrofa s-a întâmplat exact când îmi era lumea mai dragă, înainte de o întâlnire. Voiam să arăt bine, mi-am sunat prietena și am rugat-o să vină să îmi vopsească rădăcinile. Ea însă nu putea, avea altă treabă. Oricât m-am rugat de ea, tot nu am reușit să o conving.

Nu-mi cunoșteam părul… De fapt, în loc de păr aveam pe cap o mătură!

Chiar îți mulțumesc dragă prietenă că m-ai lăsat baltă într-un asemenea moment. Iar apoi m-am gândit că nu se va întâmpla nimic dacă mă voi vopsi singură. Ce pierd la urma urmei, vopsea am, mâini am, o pot aplica. Și așa m-am hotărât să mă vopsesc.

Această vopsire NEREUȘITĂ era să mă facă CHEALĂ!
După primul spălat și aranjat îmi căzuse deja JUMĂTATE DIN TOT PĂRUL!

Mi-am pus vopseaua pe cap și am decis să nu stau ca de obicei 30 minute, ci 40 ca să fiu sigură că voi scăpa de culoarea galbenă.

Pielea capului îmi ardea toată!!!! Ziceai că nu am pus vopsea, ci piper, dar câte nu faci pentru frumusețe. Așa că răbdam...

Când am spălat vopseaua, nu mi-am mai recunoscut părul. Nici acum nu îmi pot da seama ce anume am făcut incorect, poate că am pus prea mult oxidant sau am ținut prea mult vopseaua pe păr? Cert este că în loc de păr aveam pe cap o mătură!!

Părul meu era foarte uscat după spălare și uscare, iar după ce l-am pieptănat, am avut senzația că a căzut o jumătate din el. Aproape că mă isterizasem…

Îmi sun prietena, iar ea râde și îmi zice că sunt proastă și că acum nicio mască nu va mai fi înstare să mă ajute, nici măcar una scumpă. Acestea ar putea crea doar un efect vizibil mi-ar acoperi părul cu silicon ca să pară neted și mătăsos.

Procedurile de salon de asemenea nu sunt bune de nimic. Doar promisiuni de restabilire a părului din interior, iar în realitate o aparență pentru 3 zile.

Prietena mi-a recomandat doar un singur remediu: spray-ul special pentru tratarea părului Hair Megaspray. La salonul la care lucrează ea toată lumea folosește acest spray, pentru că este practic unicul remediu care cu adevărat acționează asupra părului și îl restabilește.

Rezultatul după trei săptămâni de APLICARE a spray-ului și peste 2 lunia!

Mai în scurt, prietena mea mi-a zis că toate produsele cât de cât eficiente, care pot fi procurate în magazine, conțin componenți ai acestui spray. Iar efectul lor se datorează anume acestora. Dar și costă aceste produse mult mai scump.

Coaforii cunosc demult acest lucru, de aceea toate procedurile costisitoare de genul restabilirii bio și îndreptării sunt făcute anume pe baza acestui preparat. Ei pur și simplu inventează denumiri pompoase pentru aceste proceduri și curăță clientele de bani..

Spre sfârșitul săptămânii a 2-a de folosire permanentă a spray-ului Hair Megaspray am reușit să restabilesc cât de cât starea normală a părului!

Chiar și vopsitul se face pe baza acestui spray, lucru de care nu am auzit niciodată.

Acum mă gândesc că prietena mea știa toate aceste lucruri și nu mi le-a zis! Bineînțeles că nu le este convenabil coaforilor să împărtășească aceste informații oamenilor simpli, dar eu am reușit să scot din ea toată informația și am cerut imediat un spray Hair Megaspray, De asemenea ea mi-a scris o instrucțiune de folosire a spray-ului, cum anume și în ce cantități trebuie aplicat acesta. Iar eu am pornit, după cum credeam inițial, pe drumul lung și anevoios de tratare a părului meu deteriorat

Mai târziu ea mi-a trimis lista componenților acestui spray:
1. Uleiul de brusture (întărește rădăcina părului și elimină mătreața)
2. Uleiul de argan (activizează creșterea părului și protejează de razele ultraviolete)
3. Vitamina Е (reduce iritația și mâncărimea la nivelul pielii capului, restabilește părul)
4. Vitamina А (previne căderea părului și tratează rădăcinile)
5. Uleiurile de cocos și avocado (opresc căderea părului)
6. Extractele de rădăcini de obligeană, brusture, salvie și stejar (ameliorează circulația sangvină și elimină iritația)
7. Uleiul de scorțișoară și extractul organic de piper chili («trezesc» foliculele adormite ale părului și restabilesc pierderea pigmentației părului)
8. Extractele de mușețel și urzică (calmează pielea capului și îmbunătățesc circulația sangvină a foliculelor părului)

Mă pregătisem să nu ies din casă cel puțin 3 săptămâni, dar surprinzător, efectul spray-lui a fost vizibil aproape imediat..

Mulțumesc cerului, după doar 2 aplicări, părul meu foarte ars și uscat a încetat să mai cadă. Peste încă o săptămână am observat că mi se văd rădăcinile, probabil hair megaspray mi-a mai stimulat adițional și creșterea părului

Priviți CE A FOST ÎNAINTE și cum era părul acum! Firicel la firicel!!

Spre sfârșitul săptămânii a 2-a de aplicare permanentă a Hair Megaspray am reușit să redau părului o stare cât de cât normală!

Firele de păr nu se mai rupeau, au devenit mai moi, nu mai aveam probleme la pieptănat, firele nu se mai încâlceau și nu se mai despicau. Mai pe scurt, acesta s-a dovedit a fi nu doar un simplu ulei, ci o adevărată salvare pentru părul meu invalid.

Am întrebat-o de mai multe ori pe prietena mea de unde procură acest spray. Inițial nu voia să-mi spună, dar până la urmă mi-a dat link-ul către site-ul furnizorului, de unde îl comandă permanent. În magazinele obișnuite e imposibil să-l găsești.

P.S. Mai târziu am dat de un articol dintr-o revistă populară, în care se vorbea despre cele mai bune soluții pentru păr. O pagină întreagă era consacrată spray-ului Hair Megaspray! Iată un citat din această revistă:

«Liderul absolut printre soluțiile naturale pentru păr este și va fi spray-ul curativ Hair Megaspray, care conține componenți biologici de valoare. Acești componenți se conțin doar în soluțiile de îngrijire a părului de clasă premium.

Spray-ul Hair Megaspray are o aromă plăcută, se aplică ușor, nu îngrașă părul. Îmbunătățirea calității părului poate fi observată deja după câteva aplicări.»

Așa că pentru cei interesați public aici link-ul, de unde poate fi cel mai simplu comandat Hair Megaspray pentru păr, și nu doar simplu, dar și avantajos. Sper că experiența mea v-a fost de folos și în caz de necesitate veți ști cum vă puteți ajuta părul și îl face mult mai frumos.


comentarii:

184 comentarii
Denisa Mirela

Totuși femeile sunt așa de femei! Explicați-mi și mie cum e posibil să te vopsești singură!!! Folosesc acest spray deja de câteva luni, rezultatul este uimitor! Îl procur de aici.

3 zile în urmă |comentariulike

Elena Stan

Am avut și eu o asemenea experiență tristă în fragedă tinerețe.. Am vrut să fiu nu doar blondă, ci cea mai blondă.. Și bineînțeles că am tot decolorat părul, până acesta a picat...Da, da.. Nu doar au căzut fire, ci anume au PICAT.. nu pe tot capul, ci doar pe alocuri... pe creștet și la ceafă era de 1 cm... Din păcate, unica mea salvare atunci a fost să-l tund periuță ((

3 zile în urmă |comentariulike

Lenni

BUNĂ ZIUA! AM ACEEAȘI PROBLEMĂ.... AM ARS PĂRUL CU USCĂTORUL ȘI L-AM ȘI DECOLORAT DE C TEVA ORI. REZULTATUL. ......... NU MAI AM PĂR... APROAPE CĂ NU MAI AM! VĂ ROG SĂ-MI SPUNEȚI ȘI MIE..... CE MI-AR PUTEA AJUTA?

3 zile în urmă |comentariulike

Doamna marmeladă

Încercați acest spray iar apoi ne veți povesti.

3 zile în urmă |comentariulike

Lasca Tarlea

Este super această soluție, până acum foloseam un ulei scump marocan, dar comparativ cu acest spray e zero. Părul meu a devenit foarte ascultător, strălucitor, chiar și dacă înainte de această a fost și vopsit și decolorat. Recomand spray-ul

3 zile în urmă |comentariulike 7

Ramona Baran

Lasca Tarlea, sunt de acord, tratează părul de minune! Anume în acest articol am citit despre Hair Megaspray. Am avut un permanent nereușit, știam și am fost atenționată că nu este bine pentru păr, dar m-am gândit că fac unul mai slab, la un coafor bun. Cu toate acestea părul oricum a devenit ca un "vântură-lume".
Folosesc de o lună acest spray, părul este minunat! A crescut cu 5 cm, iar porțiunea cu permanent nu poate fi deosebită de cea fără!

2 zile în urmă |comentariulike 9

Lucia Raisa

Deci, este adevărat că procedurile din salon sunt doar pentru a stoarce bani???

2 zile în urmă |comentariulike

Berry_Malinka

Da, este adevărat și toată lumea știe asta. Scopul lor sunt banii

2 zile în urmă |comentariulike

Tatiana Mihaela

Mi-am ars părul destul de tare. După aceasta a început să-mi cadă, îl pieptănam cu greu când era ud. Timp de 4 luni nu l-am mai vopsit deloc, l-am tratat, aș putea oare să reîncep să îl vopsesc, dacă voi folosi această soluție? După ce îl voi vopsi, efectul va fi același sau măcar nu va fi unul mai rău???ajutați-mă!

2 zile în urmă |comentariulike

Pusa Daniela

Лилия Максимова, pentru început tratați-l până la capăt, iar apoi vopsiți-l. Iar apoi oricum continuați să aplicați spray-ul ca să atenuați impactul vopsirii.

2 zile în urmă |comentariulike

Daniela Sorina

Fetelor, am cumpărat Hair Megaspray! Un efect nemaipomenit!

2 zile în urmă |comentariulike

Catalina Andrei

О, un articol despre spray-ul meu preferat pentru păr) Jumătate de an în urmă mi l-a recomandat un medic triholog, după o decolorare. Părul era într-o stare deplorabilă. De atunci îl folosesc permanent, este un remediu minune!

ieri |comentariulike

Toma Sora

Fetelor, anume mega spray m-a salvat! Din cauza bolii și pastilelor mi-a căzut mult părul, firele au devenit foarte subțiri și slăbite, se rupeau. Credeam că voi fi nevoită să mă tund.
În 2 luni am reușit să le întorc aspectul sănătos! Îl foloseam zilnic, iar rădăcinile le mai dădeam și cu tinctură de piper, ca să crească mai bine. Sunt foarte mulțumită de rezultat!

1ieri |comentariulike 3

Adriana River

Nu va avea părul un aspect gras??se poate spăla soluția după??

ieri |comentariulike

Goldfish

Eu mă pieptăn, aplicând un pic de spray pe pieptene. Modificarea este momentană)) important e să nu pui mai mult decât trebuie, în rest părul arată super))) Apropo, am observat că în general remediile naturale sunt cele care restabilesc părul) sunt cele mai bune și naturale. Soluțiile din magazine conțin tot felul de ingrediente dubioase

ieri |comentariulike

Andreea Claudia

Adriana River, nu trebuie să speli spay-ul de pe păr. Îl poți aplica chiar și zilnic!

ieri |comentariulike

Ralu Aloman

Am început să folosesc o placă pentru îndreptarea părului și mi-am subțiat foarte mult firele, ele au început să se rupă, să se despice și să fie foarte uscate. Am încercat multe metode de restabilire, și laminarea cu gelatină în condiții de casă, și co-washing, am încercat chiar să renunț la placă. Dar zero rezultat.
M-a ajutat doar hair megaspray! Îl aplic și gata. Îl aplicam chiar în fiecare zi! Rezultatul se poate vedea în pozele ce urmează.

ieri |comentariulike

Hossu Staicu

În sfârșit părul a început să-mi crească. Era despicat, se rupea foarte tare, l-am deteriorat făcându-i șuvițe. Am încercat mai multe remedii, dar doar acest spray a reușit să îl salveze. Fetelor, îl recomand tuturor celor care au pierdut deja orice speranță de a-și restabili părul, chiar este de mare ajutor.

astăzi |comentariulike

Andreea Andreea

Vă imaginați, mi-am întrebat coafeza dacă știe despre acest spray și ea nu doar că știa, dar îl și folosea acasă. Iar ea se pricepe la îngrijirea părului… la ce păr frumos are!

astăzi |comentariulike

Laura Gabi

Toți au comandat de pe site? Nu poate fi găsit în magazine? La raioanele cu soluții pentru păr?

astăzi |comentariulike

Cristiana Leordean

Am căutat, dar nu am găsit. Am găsit ceva similar cu amraa, dar acesta costă în jur de 300 RON pentru 50 ml.

astăzi |comentariulike

Moni Olivia

Am comandat de pe site, este foarte rapid și comod. Întotdeauna m-am ferit de magazinele online, dar acum am înțeles că nu am avut dreptate. Trebuia să comand de pe site-ul oficial)))

astăzi |comentariulike

Report