Így sikerült lefogynom 89kg-ról 55kg-ig Csak 31 nap alatt.

Kovács Szilvia talált egy módszert arra hogyan szabaduljon meg a felesleges súllyától

Sziasztok csajok! Ti mindannyian észrevettétek , hogy lefogytam, nagyon nagy súlytól szabadultam meg, és ti persze sok kérdést kezdtek el feladni.Én sok ideig kerestem a módszert arra hogy válaszoljak a kérdéseitekre, de nem tudtam : annyira sok üzenet, akkor egész életembe online-nak kellene lennem. És úgy döntöttem hogy megírom ezt a témát hogy válaszoljak ezekre a kérdésekre : " Hogyan sikerült lefogynod 34kg-ot?. " " (Ez persze nem jelenti azt hogy nem kell nekem írni és kérdezni csak így sokkal könnyebb lesz)

Nekem csak egy hónap kellet arra hogy teljesen megváltozzak.

A történetem kezdete

Én sose voltam nagyon vékony, de észerevettem azt hogy egyre jobban és jobban el kezdtem hízni. Zsírlerakodások jelentek meg a hasamon, bikiniben egy ijesztő kutára hasonlítottam. A combom, lábam meg a seggem egyre nagyobb és nagyobb volt! Úgy döntöttem hogy egészséges testet szeretnék bármennyibe is kerülne, és nem érdekel mit kell tennem érte, és teljesen abba hagytam a zsíros és a sült ételek evését, és este nem táplálkozta egyáltalán. Regglenként kimentem futni és esténként meg elmentem a fitnesz club-okba, gyakorlatokra de ahelyett hogy fogyjak, fordítva elkezdtem hízni és kilókat felszedni ! A tavasz végén egy szörnű hírre bukkanta, a súlyom 89kg volt. Folytattam a nehéz diétát nem ettem húst, kenyért, sült krumblit, és édességet. Szóval csak zöldséget és gyümölcsöt ettem és csak vizet ittam. Mindent kipróbáltam, fogyáshoz való teát, drága és híres tablettákat de egyáltalán nem segített semmi. Pár nap elteltével a fáradt testem megint elkezdett hízni.

A diéta nem segített, a tabletták nem segítettek minden egy nagy átverés!
Fitsnesz clubba járni túlságosan nehéz és sok időt igényel. Mit is tegyek ilyenkor?

Az után ami után minden diétát kipróbáltam, tablettát, fitneszt és az után ahogy elköltöttem egy csomó pénzt a saját edzőmre és mindenféle olyasmi haszontalanságra, feladtam. Egy gyönörű szép napon cikket olvastam egy naturális OneTwo-Slim komplex-ről és úgy döntöttem kipróbálom. nem nézve azt hogy az olyan sztárok mint a Demi Moore, Katy Perry, Jennifer Lopez és jó sok más híres sztár ezzel a modszerrel fogytak le nem tudtam ezt csak úgy elhinni. De, nem volt más megoldás ezért kipróbáltam. Nem volt más megoldás! Elolvastam a kommenteket és kielégedett maradtam!

Egy millió nő Európában és Amerikában lefogytak az OneTwo-Slim segítségével.Ha a statísztikát nézzük, 96,7% nő 11-17kg-t fogyott csak 3 hét alatt!

Elhatároztam hogy kipróbálom! Megtaláltam a weboldalukat, menéztem mindent párszor és megrendeltem ezt a komplexet, a csomag pár hét alatt jött meg.Elolvastam az instrukciót és elkeztem inni egy pohár koktélt naponta reggeli helyett. Elképesztő, nem voltam éhes, teljesen elegendő!

Pagamento in contrassegno!
Non servono carte di credito!

Il sistema One-Two Slim è una cosa mai vista prima!

Eredmények:

Két hét múlva, nem tudtam hinni a szememnek: 9,5kg-t fogytam! A bőrőm sokkal jobban nézett ki és nem éreztem azt hogy mindenhol dagadt vagyok! Combok és a has nagyon lekicsinült és a hangulatom sokkal jobb lett! Én megint elhittem hogy újra szép lehetek diétek és edzések nélkül! Úgy folytattam enni mindent amit akartam!Mostantól kezdve nem kell éheznem és összetörnöm magam az edzéseken ...

A harmadik hét végén fogytam még 4kg-t! Formában éreztem magam, és azért abbahagytam a lift használtatát és lépcsőt keztem el használni, mindig amikor kellett. Az ami régen egy ijesztő kinzásra hasonlított, most öröm lett számomra! Nem is tudtam elhinni, hogy ez csak is az OneTwo-Slim instrukció miatt van!Ha én megtudtam akkor mindenki meg fogja tudni csinálni! A három hét nagyon gyorsan eltelt és még 9 kg-t fogytam!

31 nap alatt elértem a tökéletes testalkatot és súlyt. A hasam eltünt, fogytam 34kg-t és olyan testet kaptam amiről még nem is álmodoztam!

Még mindig nézem a tükört és nem bírom elhinni azt amire nézek...

Amúgy, az OneTwo-Slim igazolást 2012-ben kapta a Tudományos Nemzetközi Akadémiában. Az eredmények zseniálisak voltak, de valamiért nem rakták ki.


Talán azért mert a gyógyszertárak, sporttermek, orvosok—diétologok, és drága korházak csőbe mentek volna!
Nincs kétség arról hogy az OneTwo-Slim nagyon olcsó!

Javaslom OneTwo-Slim a barátnőimnek és kollégáimnak. Fontos: Csak a hivatalos web oldalról rendeljék, hogy ne a haszontalan hamisítványt kapják meg. El vagyok ragatatva és mindenkinek ilyen szerencsét kivánok! Felejtsetekj el mindent: nem kellenek drága diéták,nem kellenek nehéz edzések, kapni egy jó testet nagyon egszerű!

Hadjuk abba a jó testről való álmodást! Ideje megkapni azt a jó figurát!


Itt vannak a válaszok azokra a kérdésekre amiket minden nap feladnak nekem az interneten:

Semmi probléma nincs a bőrőddel?

Nincs, az OneTwo-Slim komplexel nem lehet semmi probléma a bőrrel, a hloranikus sav miatt amit tartalmazz.

Mi szokott lenni a bőrrel? Hisz te nagyon gyorsan lefogytál?

Minden rendben!Én és a barátnőim az után ami után kipróbáltuk az OneTwo-Slim -et nem kaptunk semmi problémát a bőrrünkkel!

Mit kell ennem? Milyen diétát kell alkalmazni, mi közben beveszem?

Ahogy már mondtam, én mindenféle diéta ellen vagyok; mert nem is fognak kelleni ha stabilan inni fogják az OneTwo-Slim -et.

Az igaz hogy nem kell semmit enni 18:00 után?

Nem, ez csak egy téves legenda! A szervezetednek sokkal jobb ha akkor eszel amikor akarsz csak ne vidd túlzásba!

Kérem szépen, aki lefogyott az OneTwo-Slim segítségével mondjátok el a tapasztalatait hogy mindenki tudja! Segítsetek nekem elhitetni az emberekkel hogy ez a módszer gyönörű! Köszönöm!Frissités

Sziasztok barátaim! Van egy csodás hírem! Az OneTwo-Slim készítői felajánlottak nekem egy nagyon jó 50%-os akciót az első 100 embernek akik az én blogomból csinálnak rendelést Itt!


Kapj MOST OneTwo-Slim -ET 50%-os kedvezménnyel!
KOMMENTEK (184)

Laura

Kedves Szilvia, köszönöm a segítségét, most már elhiszem azt hogy végre lefogyhatok. Már eltelt 3 hét és már 10kg-t fogytam. És most a súlyom 46 kg és ahogy igérték, a súly nem jön vissza. Sok szerencsét mindenkinek, Szilvia.

Kinga

Sok ideig álmodoztam a régi testalkatomról, egyszer véletlen olvastam az OneTwo-Slim -ről ezen az oldalon 3 hónappal ez előtt. Előszőr nem hittem el, de utána anyukám rászedett. Nem annyira drága, de az álmaim valóra váltak! Most meg ketten fogyunk... de ő jobban áll =(

Nagy Andrea

Szia Szilvia! Meghallagattam a tanácsod és kipróbáltam az OneTwo-Slim -et és... te tényleg kimentettél engem, a családom és az esküvőm =) Szilvia, te hietetlen nő vagy! A férjem kapcsolata hozzám sokkal jobb lett, magabiztos lettem... nagyon jól érzem magam! =)

Torma Kriszti

Tisztelt Szilvia! Nagyon örülök hogy megtalűltam a web oldalad és nekem nagyon kell a segítséged.Én mindent kipróbáltam amit csak lehet hogy lefogyjak, de sehogy nem tudtam elérni azt amit akartam. 163cm magas vagyok de a súlyom már 80kg, te is érted, szégyen és gyalázat!!! Le kell fogynom legalább 15 kg-t és az OneTwo-Slim szerintem — az utolsó esélyem....

Kovács Szilvia

Szia Kriszti! Nem csak én fogytam le ennek a csokinak a segítségével! A barátnőim is kipróbálták és lefogytak, MŰKŐDIK, megigérem neked hogy műkődik, én 100% ban biztos vagyok abban hogy segíteni fog.Mindannyian boldogak vagyunk az eredményeinkel és sok szerencsét kivánunk neked!
Csajok, meg akarlak titeket megint kérni, légyszives, pazaroljatok el nagyon kevés időt hogy megosztjátok az eredményt, azért mert mmegosztani az azt jelenti hogy szeretni! Mert lehet hogy pont a ti üzenetetek segít majd valakinek elhinni azt hogy mindenki lehet sovány, szép és boldog!

Zsanett

Tisztelt Szilvia ! Nagyon köszönöm! Én nagyon gyorsan lefogytam, de az a lényeg hogy most a súlyom nem jött vissza mint múltkor. Ez csodálatos! Javasoltam ezt a komplexet minden barátnőmnek, nagyon rossz nézni hogy hogyan szemvednek étel nélkül.

Tündérke

Felejtsétek el a kételkedéseket, ez a cuccos tényleg segít! A barátnőm is lefogyott az OneTwo-Slim segítségével : már 17 kg-t 2 hónap alatt ha nem tévedek. Ez lehetetlen ugye?

Koncz Marcsi

Minden nővérem megváltozot ami óta elkezdtem inni ezt a csokit kettő hónapon keresztűl. Régen dagadtak voltak, most meg nagyon szépen néznek ki!

Bocika

A te siketeid elképesztőek... Én jól értettem? Nem kell semmi diéta ? Mert amikor a diétára gondolok akkor egyből rosszúl érzem magam... Ugye nem kell ?

Kovács Szilvia

Bocika, teljesen igaz. Az OneTwo-Slim segítségével már nem kell arról gondolkodni hogy mit is eszel. Mert ha abba hagysz egy diétát akkor a súlyod visszajön; de ha az OneTwo-Slim -et iszod akkor nem lesz ilyen. Szóval ne félj inkább próbáld ki te!

Gál Veronika

Én 40 nappal ez előtt kezdtem el inni ezt a koktélt és 23 kg-t fogytam. Nagyon szégyenlem bevallani de régen a súlyóm 109 kg volt és féltem strandolni nyaraláskor...

Cicus

Nekem nagyon gyorsan le kell fogynom 14 kg -t minél előbb... megtaláltam ezt az oldalt és nagyon meg voltam lepve a kommentektől... egyértelműen ki kell próbálni ezt a módszert és megnézni mi lesz az eredmény

Regina

Tisztelt Szilvi és minden csaj akki kommentet írt! Én nem tudok arra szavakat találni hogy kifejjezzem mennyire is vagyok hálás nektek ... 33 éves vagyok és az életem utolsó része... Én pókolban éltem a magas súlyom miatt. Még a legkönnyebb edzés is kész fáradság volt számomra, a hátam úgy fájt mintha tényleg el lenne törve, egyből el fáradtam és úgy éresztem hopgy az én erőm nem lesz elég már semmire... Elolvastam a kommenteiteket és gondoltam hogy kipróbálom az OneTwo-Slim -t, ilyen eredmények ről még nem is álmodozhattam ! Most 57 kg a súlyom de hietetlen hogy régen 86 kg is volt! 26 kg -tól váltam meg csak három hónap allatt! Nagyon nagyon jól érzem magam, mintha 10 év -vel fiatalabb lettem volna! És még a hátam sem fáj soha! Köszön szépen !!!!

Rendeld meg az OneTwo-Slim -et és kapd meg AKÁR MOST az akciót 50% -os mértékben!